11 Şubat 2013 Pazartesi

2013 GRAMMY AWARDS RED CARPET

Vee koca koca koca bir zaman sonra yeniden aranızdayıız :)) Şunlar bunlar derken Şebnem'de ben de giremedik bloga. Ama neyse ki Grammy Ödül Töreni'nin Kırmızı Halı'sını sizlerden mahrum etmediim. Vee yorumlara başlayalıım



Eveet Adele'den başlıyoruz. Şahsen ben bu Adele'nin minak (!) vücudunu görmekten sıkıldım. Ya sen koskoca şarkıcısın, o kadar paran var neden gidip fitness'a yazılmıyorsun aklıma almıyor. Zaten ayı gibisin bi de o çiçekli böcekli kırmızı elbiseyi giyip gözleri olumsuz bi şekilde neden üstüne çekiyorsun? NEYSE bu kadar azarlama yeter :D:D Makyajına ve saçlarına gelince ben beğendim. Yüz hatları güzel olunca her türlü makyaj da yakışıyor tabii. O güzelim Valentino elbise zayıf olsa Adele'e çok yakışacakta.. 



Gelelim Carrie Underwood'a... Elbisesini çok beğendim fakat ön tarafının boyu biraz daha uzun olsa daha iyi olurmuş sanki.. Önündeki detayları kolyesiyle birleşinceçok güzel durmuş ama o saç ne öyle Carrie? Bizim mahalle kuaförlerine yaptırmış sankiii


Katy.. Katy Perry.. Seçtiğin renk, elbisenin önündeki kolyenin yerini dolduran o detaylar çok güzel olmuş fakat o dekolte bence cok mide bulandırıcı. Ananemden hiçbir farkı yok. İkisininki de fazla büyük ve SARKIK. Neyse ki yüzünün güzelliği var. Not: Böyle pastel tonlar bu sene de moda olacak. Özellikle ilkbahar - yaz sezonunda.


Taylor Swift...Yine su perisi gibi olmuş. Pastel tonlar ona çok yakışıyor ama artık bi değişiklik yapıp şu kezban örgü modeli modasını bir süreliğine bırakıp değişik şeylere geçse diyoruum. Neyse yine de laf yok. Her zaman olduğu gibi yine prenses olmuşsun!


Nichole Kidman'ın saçları ve peri gibi gösteren makyajı başarılı olmuş bence ama elbisesi vücudunu fazla küçük göstermiş ve omuzları kötü durmuş bence. Neyse sana laf yok artık 50'sine geldin otur biraz :)) 


Carly Rae Jepsen şu emo saçından vazgeç artık. Bu kızdan ve özellikle şu 'Call Me Ödemeli' şarkısından nefret ediyorum :P Elbise kendi başına çok güzel fakat Carly'ciğimin üstüne oturmamış ve ten rengi cok donuk kalmış. Bu arada.. Gözlerin çok güzel.


Beyonceee! Çok güzel olmuşsun. Saçın, rujun, kıyafetinin kesimi ve tarzı çok hoşuma gitti ama diğerlerinin yanında biraz fazla ciddi ve casual kalmış. Olsun! Adın yeter :)


Jennifer illa bi yerini göstereceksin haa :) Gerçi sen taşıyabiliyorsun üstünde bu tarz kıyafetleri.. O bacak ordan çok iyi olmuş bence ama elbisenin üst dekolte kısmı kesimi hoşuma gitmedi. Göğüslerini olduğundan daha yaygan ve sarkık göstermiş :( Ama olsun o mükemmel klasik topuzun ve makyajın çok güzel durmuş yüzünde. 




Ve Kelly Rowland.. Kelly'ciğim ben seni pek beğendim ama saçlarının yanından çıkan o tutamlar olmamış
ablasıı :D:D Elbise çok güzel ve sen de bunu çok iyi taşımışsın! Yüz rengine uyan pastel makyajda güzel mi güzel olmuuş.

 


Iyk Kelly Osbourne ıyk. O elbisenin boyu hiç olmuş mu? Ya ben bile şuraya çıksam senden daha iyi giyinir saçımı falan daha iyi yaparım. Ha gerçi o bunalımlı hippi ve emo tarzından vazgeçip doğru düzgün bişeyler giymişsin ama saçımdan açık vereyim demişsin. 


Vee bayanların finalini burada yapıyoruum. Ri han na ! Tek  kelimeyle muhteşem olmuş. Uzun zamandır çılgın tarzlar yaratan Rihanna sonunda doğru düzgün bişey giymiş. Hele o saçları.. Allah'ım kraliçe gibi olmuş resmen. Uzun zamandır böyle klasik ve güzel birşey giymiyordu bence. Saçların, rujun, elbisen hepsi mükemmel!



Erkeklere de bir göz atalım;

Justin Timberlake


Ne - Yo


Chris Brown


Ve son olarak Redfoo.


Eveet diğer yayınımızda görüşmek üzeree hepinizi öpüyoruum.
Hazırlayan: Zey

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder